Ilden intensiverer kødkrigen og rykker vestpå
Tager konkurrencen op med Flammen i Odense
Det skriver fyens.dk
Med det nye skud på stammen intensiverer Ilden konkurrencen med kollegaerne/konkurrenterne hos Flammen, der har stor succes med et særdeles lignende koncept: En buffet med 15 forskellige slags kød.
Ildens tre øvrige restauranter ligger i Roskilde, Næstved og København - i alle tre byer er Flammen også til stede, men Ilden var der først, idet Flammen til at begynde med koncentrerede sig om Vestdanmark.
- I Roskilde fik vi lov til at ligge i seks uger alene, før Flammen valgte at åbne en restaurant der. Det gjorde de jo kun af én grund. Det var for at forsøge at lukke os så hurtigt som muligt, siger den ene af Ildens ejere, Frantz Weidemann, til fyens.dk.
Han lægger ikke skjul på, at navnet Ilden er valgt for direkte at tage konkurrencen op med Flammen - og for straks at give kunderne et klart signal om, "hvad de har med at gøre".
Den nye Ilden-restaurant åbner efter planen i løbet af sommeren, med måske op imod 150 pladser og med plads til udeservering.