23948sdkhjf

Butiksejer vil sagsøge politiet for ulovlig lukning

Butikkerne i landet storcentre blev lukket ned, da regeringen 11. marts optrappede kampen mod spredningen af coronavirussen.

Fødevarebutikker og apotekere var dog undtaget. Nedlukningen har givet problemer for Vestamager Centret, der er delvist overdækket. Særligt en butiksejer i centret er forvirret over reglerne. Det skriver kbhliv.dk.

Det drejer sig om Johnny Hansen, indehaver af Bents Bazar. Han har kunnet se, at en frisørsalon har fået lov til at tage imod kunder i centret, efter regeringen valgte at genåbne dele af samfundet. Frisørsalonen lå ovenikøbet i den mere åbne del af centret.

Men Johnny Hansen må stadig ikke åbne sin butik, der er et slags loppemarked. Det reagerer han nu kraftigt på.

- Min butik blev tvangslukket af politiet den 18. marts. Da jeg kom ned i centret i fredags så jeg, at frisøren var genåbnet og tænkte, at det er okay. Måske er vi alligevel ikke center, da en frisør i et butikscenter ikke må genåbne. Jeg ringede til politiet for at høre om det så betyder, at jeg kan genåbne min egen butik. Jeg fik den besked, at jeg stadig skal holde lukket, men at frisøren gerne måtte holde åbent, fordi frisøren ikke er en del af centret.

- Det er jo helt hen i vejret, så nu agter jeg at sagsøge politiet for ulovlig lukning af min butik, siger Johnny Hansen til Amager Bladet.

Han mener ikke, at politiet er i stand til at give en ordentlig forklaring på, hvorfor han skal holde lukket.

Kommenter artiklen (1)
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.27