23948sdkhjf

Salling sender usælgeligt brød videre til Henriks unikke forretning

FoodRemade har gjort sig til specialister i at bearbejde brød, der ikke længere kan sælges, så det igen kan bruges i fødevareindustrien, og sælges i nye produkter
Flere tons brød om dagen. Det er, hvad der kører gennem ovnen hos FoodRemade, der på nuværende tidspunkt lejer en ovn, men er i gang med at få bygget deres egen version, der er markant større end den nuværende. Og der er brug for en rigtig stor ovn, når målet er at gøre brød, der ikke længere kan sælges, til en god forretning.

For det, ovnene bliv...
Vil du have det hele med?
Prøv 30 dage for 0 kr.
Ingen binding eller kortoplysninger påkrævet.
Prøv nu
Køb et abonnement
Udforsk vores abonnementer, og vælg den løsning, der matcher dine behov.
Vælg dit abonnement
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.173