23948sdkhjf

Sportmaster åbner outletkæde

Helt ny outletkæde slår dørene op til første butik i Holbæk Mega Center lørdag den 16. marts.
Nu ekspanderer Sportmaster ved at åbne en helt ny outletkæde, Container by Sportmaster. Outlets er typisk kendetegnet ved, at udvalget er lidt smallere, men stadig med velkendte mærkevarer til lave priser.

Hos Container vil kunderne blive præsenteret for overraskende varekategorier, man sjældent vil finde i de almindelige sportsbutikker. Det kan være alt fra cykler til billardborde.

Turbo på udviklingen
- Vi har sat turbo på vores udvikling i Danmark, og Container by Sportmaster er en vigtig del af den strategi. Vi har valgt at kalde kæden Container, da varerne så at sige kommer direkte fra producenterne til os i store containere. I store volumener til små priser. Du kan sammenligne det med et lavpris flyselskab – piloterne og flyene, dvs. kerneproduktet, er det samme, alt det andet er skåret væk, for at holde priserne super skarpe, siger CEO i Sportmaster, Hans-Peter Rasmussen.

Outlets placeres typisk lidt væk fra byernes centrum, og det gælder også den første Container, der starter i Holbæk Mega Center lørdag den 16.marts kl. 8.00.

Butikschef: Forvent noget ekstraordinært
Kædens første butikschef Carina er forventningsfuld:

- Jeg glæder mig helt vildt til at åbne Danmarks første Container i Holbæk Mega Center, hvor kunderne kommer fra nær og fjern. Og jeg tør godt love, at vi giver den gas fra starten, med masser af attraktive tilbud og overraskelser. Det er vores motto, at kunderne skal forvente noget helt ekstraordinært og uventet, når de kommer til os, siger butikschef for Holbæk Container, Carina Poulsen.
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.082