23948sdkhjf

Norsk sikkerhedsgigant indtager det danske marked

Infratek Sikkerhet AS, der leverer sikringsløsninger til detail-branchen, har indgået aftale om distribution af deres sikkerhedsløsning, Sensormatic, til det danske marked.
Infratek Sikkerhet vil distribuere Sensormatic via sin danske partner Plahn Systems. Infratek og Plahn Systems har indgået en ny strategisk samarbejdsaftale for det danske marked, som gør Plahn Systems til Infrateks repræsentant for sine løsninger på det danske marked.

- Sensormatic er en meget omfattende produktportefølje af varesikring til detailbranchen, og for at vi kan yde vores kunder den bedst mulige service og support, har vi derfor valgt at udvide vores medarbejderskare med dedikerede sælgere og teknikere med erfaring i Sensormatic produkter, siger Bjarne Plahn, som er administrerende direktør i Plahn Systems.

- Desuden har jeg personligt et indgående kendskab til Sensormatic-porteføljen fra ti års erfaring som nordisk direktør for Sensormatic, og vi ser frem til at hjælpe Infratek Sikkerhet med at afsætte porteføljen på det danske marked, fortsætter han.

- Med den nye distributionsaftale af Sensormatic styrker Infratek Sikkerhet sin position som Nordens førende sikkerhedsleverandør til detailbranchen. Vi er meget tilfredse med aftalen om distribution af Sensormatic og har sammen med vores danske partner Plahn Systems store forventninger til aftalen. Sensormatic er et stærkt brand på sikkerhedsområdet, og vi forventer at kunne øge vores markedsandel i Danmark betydeligt, måske kan det endda få en afledt positiv effekt på de andre nordiske markeder, på grund af detailhandlens kædestrukturer på tværs af de nordiske lande. Infratek har fra tidligere en aftale om distribution af Tycos kamera- og adgangskontrol-produkter til alle nordiske lande, siger Roy Tuhus, som er nordisk salgsdirektør for Infratek.
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078