23948sdkhjf

Daloon-direktør skal nu sælge Hansens Is

Kim Søgaard Buchholtz kommer ikke til at gå ledig længe efter netop at have forladt posten som direktør hos Daloon.

Han tiltræder 1. april stillingen som salgsdirektør hos Hansens Is, hvor han skal sætte fart på ekspansionen i både Danmark og Norden, oplyser Hansens Is i en pressemeddelelse.

- I alle årene med Hansens Is har vi selv haft rollen som salgsdirektør. Men vi er nu så modne og har en tro på fremtiden, som gør, at vi har brug for nye, stærke kræfter. Vi skal forløse potentialet herhjemme og i Norden, og der er Kim et usædvanligt stærkt kort, siger Hansens Is-ejer Anders Eibye Hansen, der indtil nu har været salgsdirektør.

 Anders Eibye Hansen kommer i fremtiden til at fokusere mere på kommunikation. 

- Vi har helt utroligt meget på hjerte, og vi arbejder med mange projekter, som vi gerne vil fortælle mere om. Så det kræver et dedikeret fokus fra min side, siger han.

30 års salgserfaring

Ud over stillingen som Daloon-direktør kommer Kim Søgaard med over 30 års salgserfaring, der blandt andet inkluderer direktørstillinger i Lantmännen og Merrild Kaffe samt egen konsulentvirksomhed.

For ham var det svært at modstå chancen for at stå i spidsen for den ekspansion, Hansens Is er i gang med, lader han forstå:

 - Jeg har et stort udviklergen og brænder for at opbygge og optimere den kommercielle strategi for Norden. Det er den kombination af evner, jeg glæder mig til at bruge i Hansens Is, hvor man er agile og fleksible, så der er kort fra tanke til handling, siger Kim Søgaard i pressemeddelelsen.

 - Hansens Is har et helt særligt dna, der gennemsyrer både virksomheden og produktet. Man gør sig umage og gør alting på den rigtige måde fra bunden. Vi har haft mange snakke om etik og moral, og hvordan man udvikler på den rigtige måde. Der er vi meget enige, og det er jo ekstremt vigtigt, når man træder ind i en familieejet virksomhed med så stærk en kultur, tilføjer han.

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094