23948sdkhjf

Anders sælger militærudstyr - bliver bestormet af kunder

Gasmasker, filtre og alt der har med personlig beskyttelse og værnemidler at gøre er i høj kurs lige nu. Rigtig høj kurs. Det mærker man hos Militærbutikken i Allingåbro, hvor der er rygende travlt for tiden, skriver TV 2 Østjylland.

- Vi har solgt ekstremt meget. Før solgte vil nogle enkelte stykker om ugen. Nu kan det godt være 5-600 om ugen, fortæller indehaver Anders Peter Lykkegaard Kristensen til TV2 Østjylland.

Årsagen til det voldsomt stigende salg skal findes i Ruslands invasion i Ukraine. Anders Peter Lykkegaard Kristensen oplever, at flere og flere er bekymret for, at der kan komme lignende tilstande i Danmark.

- Det er alle mulige mennesker. Både Hr. og Fru Danmark og folk der er nervøse for, at der sker noget med atomreaktorer, siger han.

Også beskyttelsesdragter med aktiv kul i, som er beregnet til at have på sammen med gasmasker og de tilhørende gummistøvler bliver der solgt mange af.

- Lige nu sælger vi nok 20-25 af dem om dagen.

Det er ikke første gang, Anders Peter Lykkegaard Kristensen oplever et boom i salget. Du har sikkert allerede gættet det - for lige omkring to år siden, da coronapandemien brød ud, var der også godt gang i beskyttelsesudstyret.

- Det var lige der i marts, da ingen rigtigt vidste, hvad det var for noget, siger han.

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.081