23948sdkhjf

Nemlig.com indgår samarbejde med kendt tehus

Perchs Thehandel fyldte mandag 177 år. Det fejrede den gamle tehandel med et nyt samarbejde med online supermarkedet Nemlig.com, der gør det muligt at købe teen på nettet og få den bragt lige til døren.
”Forandring for at bevare”. Sådan lyder sloganet for Perchs Thehandel, der mandag fejrede 177 års fødselsdag. Perchs fejrede fødselsdagen med at indlede et nyt samarbejde med netsupermarkedet Nemlig.com, der bringer teen helt hjem til kundens dør.

- Vi blev besnærede af tanken om at kunne servicere kunden fuldt ud og levere lige til døren. Det lyder lidt gammeldags, at varerne bliver bragt lige til døren. Og når teen kommer med papir, bærepind og budbringer, så bliver det bragt til dørs på en eksklusiv måde, fortæller Stine Hincheldey Alwén, der sammen med sin bror, Christian Hincheldey, er daglig leder af Perchs og femte generation i den gamle te-familie.

Te med historie og tradition
Perchs Thehandel lever af at sælge te, men de lever også af at sælge oplevelser og et stykke historie. Teen bliver stadigvæk pakket ind i papir med snor og bærepind, som i gamle dage, hvor kunderne kunne bære sine varer hjem med bærepinden mellem fingrene.

Personalet siger aldrig ”du” og ”hej”, men tiltaler altid kunden med ”De”, ”Dem” og ”Deres”. Og selve forretningen er i de senere år blevet varsomt restaureret, så det oprindelige gyldne lædertapet og glasloftet er lige så flot i dag, som den dag butikken åbnede i 1835.

Men traditioner og storytelling gør det ikke alene, og derfor gør Perchs Thehandel nu det, som blandt andet Lagkagehuset, Sv. Michelsen chokolade og Slagter Lund på Frederiksberg også gør; nemlig at sælge sine varer gennem Nemlig.com.

- Vi sørger for at træde varsomt og passe på det traditionsbundne, hyggen, servicen, kvaliteten og det personlige touch. Men vi er også klar over, at vi skal følge med tiden og løbende udvikle os, og derfor vælger vi nu at samarbejde med Nemlig.com. Der er noget superlækkert i at kunne få hele pakken, når man handler dagligvarer; friske fisk, kød, brød, lækker chokolade - og nu vores te, smiler Stine Hincheldey Alwén.
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094