23948sdkhjf

Nyt om navne: Ny marketingdirektør hos Kims

Anne With Damgaard er udnævnt til marketingdirektør hos Kims. Hun kommer fra en stilling som senior vice president for Consumer International hos Arla.
Kims’ nye marketingdirektør, Anne With Damgaard, 47, kommer med en stærk ledelsesmæssig profil inden for marketing og branding af fødevarer og har desuden solid international erfaring.

Hun har arbejdet for Arla i 19 år – senest som senior vice president for Consumer International. Tidligere har hun været marketingansvarlig hos Arla for det danske marked.

Hos Kims overtager hun jobbet som marketingdirektør efter Peter Frank Andersen, der er udnævnt til salgsdirektør i virksomheden.

Forskel på rejeost og ostepops
- Kims har gennem årene opbygget et meget stærkt brand, som alle kender. Jeg glæder mig til at være med til at videreudvikle brandet og den stærke position, som Kims har skabt sig på markedet. Det kommer til at ske i et tæt samarbejde med Kims’ ledergruppe og nogle dygtige og motiverede medarbejdere, siger Anne With Damgaard.

- Selvfølgelig er der forskel på Rejeost og Ostepops, men den "værktøjskasse" og de erfaringer, Anne With Damgaard kommer med, er gældende i hele branchen. I Kims har vi et tæt samarbejde med vores nordiske søsterselskaber i den koncern, vi er en del af. Anne With Damgaard skal repræsentere Kims med hensyn til markedsføring og branding, og jeg er sikker på, at hun kan bidrage til at styrke samarbejdet på tværs af landegrænser på baggrund af de kompetencer, hun også har internationalt, siger Kim Munk, administrerende direktør hos Kims.

På det uddannelsesmæssige område har Anne With Damgaard en master i økonomi og International Business fra Handelshøjskolen Aarhus Universitet.
Læs mere om: KiMs
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.157