23948sdkhjf

368 udstillere klar til Nordens største fødevaremesse

Syv tætpakkede messehaller og 368 udstillere er på plads, når Foodexpo 2012 finder sted i dagene 18.-20. marts i MCH Messecenter Herning.
- Vi glæder os over den opbakning, branchen viser Foodexpo ved at vælge Herning som hele branchens mødested og gastronomiens højborg tre dage i marts. Udstillernes indsats og kreativitet på årets messe er helt i top, og der bliver masser af nyheder og aktiviteter for de besøgende, udtaler projektchef Henriette Træholt, MCH.

Intelligent Mad i fokus
Det helt store tema på Foodexpo 2012 er Intelligent Mad som et temaområde. Det handler om mad, der er tilrettet kroppens behov, og mad der kan have indflydelse på eksempelvis livsstilsygdomme. På området er der inspiration til intelligente retter i 16 opskrifter lavet ud af 117 produkter, der udstilles på messen.

Temaområdet er kommet i stand i et tæt samarbejde med Dagligvarelevereandørerne (DLF), der øger messedeltagelsen med 173 % fra 15 udstillere i 2010 til 41 i 2012:

- Med et fælles område for intelligent mad får vores medlemmer mulighed for at udstille deres produkter i en hel anden sammenhæng end tidligere. Her kan vi vise, at også industriproducenterne har masser at byde på, og derfor er vi talstærkt med på messen, udtaler direktør Niels Jensen, Dagligvareleverandørerne.

Massivt fremstød fra Økologerne og Danmarks Restauranter & Caféer
Både Økologisk Landsforening og brancheforeningen Danmarks Restauranter & Caféer (DRC) er talstærkt repræsenteret på messen. DRC har for første gang samlet 41 leverandører på en stor fællesstand, og Økologisk Landsforening har messens største stand med 32 udstillere på et fælles øko-område.

- Vi glæder os til Foodexpos udvidede økologi-område. For os er messen den førende fødevaremesse i Danmark, og dét sted vi kan komme i kontakt med alle køkkener og producenter, siger Rikke Grønning, foodservice medarbejder i Økologisk Landsforening.

Innovationspris og kokkekamp
Foodexpo 2012 er også stedet, hvor en række af de kendte fagkonkurrencer kåres og priser uddeles. Blandt andet kårer Agro Business Park vinderen af Innovationskonkurrencen 2012. Det sker mandag d. 19. marts kl. 11. Derudover løber 12 fagkonkurrencer af stablen – heraf syv Danmarksmesterskaber samt det nordiske mesterskab for kokke.

Christian Bitz åbner messen søndag d. 18. marts, hvor Årets Kok og Årets Tjener i Danmark også kåres.
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.062