Cocks and Cows skifter koncept: Ændrer alle restauranter til streetfood
På Cocks and Cows logo vil der i den nærmeste fremtid stå ’Cocks and Cows Streetfood Pop-up – for safety and pleasure’.
Ændringen sker på baggrund af et helt nyt streetfood-koncept, som den danske burger- og cocktailrestaurant lancerer.
Her kan alt spises med hænderne og passer til den nye gastronomiske virkelighed i Danmark, skriver virksomheden i en pressemeddelelse.
- Vi har tænkt på det her før, men krisen var en katalysator for, at vi går en helt ny vej med Cocks and Cows – og det bliver med streetfood. Det nye koncept er udviklet til en ny virkelighed, og alle burgere, salater og sides er skabt til at spises ”on-the-go”. Danskerne ønsker stadig at være sammen, hygge sig og spise godt – og det imødekommer vi med det nye restaurantkoncept, siger Lasse Wiwe, der er medstifter & partner i Cocks and Cows.
Tag med og hæng ud
I første omgang bliver Cocks and Cows streetfood en midlertidig løsning og en vej til at møde kundernes nye behov.
Men Lasse Wiwe afviser ikke, at det på sigt kan blive en integreret del af virksomheden og skaleres yderligere.
- Det nytter ikke at sidde på hænderne og vente på en genåbning – vi vil hellere handle og prøve at ramme et behov. Vi starter som takeaway og opfordrer til, at danskerne nyder deres burger udenfor sammen på forsvarlig vis – vi kalder det take out and hang out. Vi er klar til at skalere op i takt med genåbningen. Hvis det bliver en succes, tænker vi det måske fast ind i fremtidens restauranter, lyder det Lasse Wiwe.
Han tilføjer, at det både vil være muligt at tage mad og cocktails med, men efter den 18. maj kan gæsterne også blive hængende til varme burgere, kolde fadøl og cocktails – i forsvarlig afstand.
Krisen kræver tilpasning
Netop restaurationsbranchen er hårdt ramt under coronavirussen, men for Cocks and Cows ser man også krisen som en mulighed for at ændre på sin ellers hidtidige succesrige vej med nye tanker og ideer.
- Vi er stolte over, at vi komme et helt ny koncept. Det nemme valg er at vente på, at normaliteten vender tilbage – også inden for restaurationsbranchen. Vi vil gerne være first movers inden for branchen, og det kræver, vi tør at tage nogle chancer, selv når vi står med ryggen mod muren, siger Lasse Wiwe.
Den nye take away-menu er på vej i alle Cocks and Cows’ restauranter i København.