23948sdkhjf

Onlinesupermarked vil levere dagligvarer 20 timer i døgnet

Der har aldrig været så mange danskere, der har købt dagligvarer på nettet, og nu vil nemlig.com gøre det mere attraktivt ved at levere varer om natten.

Onlinesupermarkedet nemlig.com optrapper nu krigen på markedet for dagligvarer på nettet.

Det gør netbutikken ved at indføre fleksibel levering om natten fra kl. 02 til 06. Kunderne behøver ikke være oppe, når varerne leveres, da de blot stilles foran hoveddøren i specieldesignede kasser, og dermed kan kunderne stå op til friske dagligvarer om morgenen.

Det fortæller nemlig.com i en pressemeddelelse. 

Med det nye tiltag leverer nemlig.com nu 20 timer i døgnet alle ugens 7 dage.

- Det nye tiltag, med fleksibel levering om natten, er et koncept, vi har arbejdet på de sidste 8 måneder, og det var planen, at vi skulle have lanceret det medio marts. Grundet udbruddet af Covid-19 i Danmark primo marts, eksploderede efterspørgslen for at købe dagligvarer på nemlig.com, og vi måtte derfor udskyde denne lancering.

- Efterspørgslen er fortsat meget stor, og vi har de sidste 7 uger ansat over 400 nye medarbejdere, hvilket har gjort os i stand til at vokse med næsten 100% i forhold til samme tid sidste år. De mange nye medarbejdere gør os samtidig i stand til at lancere dette nye koncept, som vil gøre det endnu nemmere for vores kunder at få leveret dagligvarer og måltidskasser, lige når det passer dem, siger Stefan Plenge, administrerende direktør og stifter af nemlig.com.

Dagligvarerne bliver om natten leveret i papkasser og termokasser med køleelementer og tøris, så kunderne kan vide sig sikre på, at varerne holder sig friske til næste morgen. Ved levering af varerne om natten vil chaufføren ikke ringe på, men blot stille dagligvarerne foran hoveddøren.

I første omgang er det sjællænderne, der fra d. 5. maj kan bestille dagligvarer til levering om natten. I løbet af maj måned vil natlevering blive rullet ud til alle kunder på Fyn og i Jylland.

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.099