Restaurant Flammen udruller nyt koncept
Det oplyser restaurantkæden i en pressemeddelelse,
På få år er familien Rosenfeldt Sunddal gået fra at eje et enkelt spisested til at have en kæde af 16 buffetrestauranter i ind- og udland. Og nu skal der altså også sættes turbo på takeaway.
- Det er vigtigt, at vi bliver ved med at udvikle os, og Flammen TakeAway er et nyt forretningskoncept, som vi forventer os meget af, og som vi har glædet os til at præsentere danskerne for, siger Flammens administrerende direktør, Piet Klein.
Flammen TakeAway er blevet testet i Næstved siden nytår, og i løbet af de kommende uger vil det så blive rullet ud i Herning, Viborg og Esbjerg.
Valgfrihed
Flammen er især kendt for sin buffet med mange forskellige slags kød, tilbehør, sauce og salat. Valgfriheden er ifølge direktøren derfor også et vigtigt kendetegn for den måde, Flammen har valgt at tilbyde takeaway på.
Med på menukortet er således bland-selv-menu, hvor det er muligt at håndplukke fra takeawaykortets muligheder. Derefter bliver det hele pakket og står klar til afhentning i restauranten.
Restaurant Flammen forventer at tilbyde takeway i alle kædens danske restauranter i løbet af 2019.
- Det nye TakeAway-koncept er et vigtigt element i Flammens vækstplaner, og derudover har vi kig på fire-fem danske byer, som vi ser potentiale for at åbne nye restauranter i, fortæller Piet Klein.