23948sdkhjf

Coop og Cofoco lancerer nye færdigretter

Fire italienske varianter klar efter "utallige tests"
Med en ny serie af italienske retter vil Cofoco Food og Coop sammen sætte en ny standard for, hvordan færdigretter kan smage, se ud og opleves, konstaterer Coop i en pressemeddelelse.

- Efter utallige tests, smagninger og forsøg har vi nået et resultat, som vi er meget stolte over. Et resultat, hvor alt fra emballagens udtryk til madens udseende og smag er af den højeste kvalitet og er med til at sikre, at måltidet virkelig kommer til sin ret, siger administrerende direktør Kåre Find Nielsen, Cofoco Food.

Serien består i første omgang af fire retter:

- Svamperisotto kogt på Arborio-ris rørt med Grand Padano og cremet mascarpone samt stegte svampe
- Spaghetti med sicilianske kødboller lavet på grofthakket oksekød og frisk salvie serveret i en reduceret tomatsauce på solmodne tomater
- Oksekødslasagne-bolognese med masser af kød og grofthakkede grøntsager, cremet bechamel og bløde pastaplader
- Friskrullede cannelloni med ricotta og frisk spinat i reduceret tomatsauce af solmodne tomater

Prisen er 49 kroner pr. pakke.
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094