23948sdkhjf

Dyre bagerbrød er de rene saltbomber

Ny undersøgelse: Goourmetbrød fra kvalitetskæder som Emmerys, Lagkagehuset og Meyers indeholder langt mere salt end supermarkedsbrød.

For meget salt er sundhedsskadeligt, og derfor skal man spare på det, og måske skal man også overveje det igen, hvis man har planer om at købe gourmetbrød. 

Ifølge en ny undersøgelse, som Hjerteforeningen har lavet i samarbejde med Forbrugerrådet Tænk, så indeholder de dyre brød nemlig langt mere salt end almindelige brød fra supermarkedet. 

Det drejer sig blandt andet om brød fra Meyes, Lagkagehuset og fra Emmerys, fortæller BT.

- Fordi vi danskere spiser forholdsvist meget brød, og fordi der findes de her brødtyper, som indeholder rigtig meget salt, så skal der ikke særlig meget til, før vi overskrider anbefalingerne for, hvor meget salt, vi bør spise, siger Natasha Selberg, der er ernæringsfaglig konsulent i Hjerteforeningen. 

I undersøgelsen er 12 brød fra  Kvickly, Bilka, Føtex, Lagkagehuset, Meyers og Emmerys blevet testet. 

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.129