Lakridskonge producerer igen selv
Johan Bülow har sat skub i udviklingen af nye lakridser
For et år siden stoppede han som administrerende direktør for i stedet at blive kreativ direktør i virksomheden. Den titel har bragt ham tilbage i produktionen og givet ham tid til at udvikle nye lakridsvarianter sammen med hans smagsteam, og nu er den første nyhed klar, skriver Bornholms Tidende.
Navnet er "Bærries", som lægger ud med to smagsvarianter med henholdsvis vilde blåbær og havtorn, blandet med sød lakrids.
– Vi er stolte over, at vi nu endnu en gang kan præsentere noget helt nyt og innovativt inden for lakridsverdenen. Det var nyt, dengang vi puttede chokolade rundt om lakrids, senere var det nyt at tilføje chili i lakridsen, og nu kommer vi endnu en gang med en smagsnyhed, som markedet ikke har set før, siger Johan Bülow i forbindelse med lanceringen.
Selv om den nye serie indeholder det danske ”æ” i navnet, og selv om lakridsprodukterne skal stå på hylderne i lande som Saudi Arabien og Tyskland, har der ifølge Johan Bülow ikke været tvivl om de nye produkters navn.