23948sdkhjf

Åbyhøj-firma på sukkerfrit eksporteventyr

Der ligger en god forretning i sukker-debatten, siger direktøren.

I en årrække har den danske producent af sukkerfrie varer Easis kæmpet med at give deres sortiment af sukkerfrie kager, marmelader, is med mere en bredere spændvidde.

Selvom det primære salg stadig foregår i Danmark, ser anstrengelserne omkring deres salg til udlandet ud til at have båret frugt for firmaet, der nu oplever en massiv vækst på  deres eksportregnskab.

Det fortæller administrerende direktør i Easis Thomas Møberg til Jyllands-Posten.

- Det er ikke kun i Danmark, at vi ser et øget fokus på sukkers skadelige virkning. Det ser vi også på vores eksportmarkeder, hvor vi lige nu har en vækst på 175 procent, forklarer direktøren.

Han uddyber, at væksten især er baseret på markederne i de nordiske lande, Holland, Kina og Mellemøsten.

Fremgangen i salget skaber også store forventninger internt i firmaet, der regner med at have en bruttofortjeneste på 16 millioner kroner i 2017. Det svarer til en stigning på 13 procent i forhold til året før, skriver avisen.

Desunden forventer virksomheden et resultat på bundlinjen på 8,5 millioner kroner før skat, hvilket er en forbedring på 21 procent.

Easis er ejet af Koff, der også ejer Kohberg Bakery Group. 

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.125