Lyngby Storcenter løfter sløret for nyheder
Der er fuld gang i ombygningen af Lyngby Storcenter blandt andet med et bespisningsområde med plads til cirka 250 spisende gæster.
- Der er ingen tvivl om, at den moderne forbruger stiller store krav til shoppingcentrenes butiksudbud, men i høj grad også til bespisning og oplevelser. Med det nye stadekoncept giver vi kunderne mulighed for en unik madoplevelse, som de ikke kan få andre steder i nærområdet, siger Finn Sture Madsen, der er afdelingsdirektør i DEAS med ansvar for center management.
De seks stader består af Tapa del Toro, Tommi’s Burger Joint, Parma & Pasta, Palæo, Brioche Dorée og Hallernes Smørrebrød.
- I Lyngby Storcenter er vi og de andre stadeholdere godt hjulpet af, at stade-konceptet er mere populært end nogensinde. Samtidig er Lyngby Storcenter en nordsjællandsk shoppingmagnet med stor trafik af kvalitetsbevidste mennesker, og det er helt oplagt, at Tapa del Toro giver dem grund til at blive der lidt længere, siger Jan Jensen, direktør fra Tapa del Toro.
- En total madoplevelse handler ikke kun om kvalitetsmad, men den oplevelse kunderne får, fra de besøger os, og til de går igen. Derfor har vi inddraget de bedste i branchen i et tæt samarbejde med Copenhagen Windows som strategisk rådgiver på projektet og Spacelab som arkitekter. Samarbejdet har resulteret i, at vi har fået skabt en helhed og sammenhæng mellem såvel de store linjer som de små detaljer, der kommer til at gøre Store Torv unikt, siger Eva Handest, ejendomschef hos Danica Pension.