23948sdkhjf

Kæmpe potentiale for upcycling i fødevarebranchen

Madspildstænketanken ONE\THIRD sætter fokus på ‘upcycling’ i fødevarebranchen på konference. Potentialet er enormt, viser ny rapport.
Markedet for upcycling af rester eller sidestrømme i fødevarebranchen ventes at vokse til 97 mia. dollars - 667 mia. kr. - på globalt plan om syv år.  

I dag sætter madspildstænketanken ONE\THIRD netop fokus på ‘upcycling’ af rester eller sidestrømme i fødevarebranchen. En ny rapport, der fremlægges på konferencen SPIS\BAR, viser et kæm...
Vil du have det hele med?
Prøv 30 dage for 0 kr.
Ingen binding eller kortoplysninger påkrævet.
Prøv nu
Køb et abonnement
Udforsk vores abonnementer, og vælg den løsning, der matcher dine behov.
Vælg dit abonnement
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.157