23948sdkhjf

Minister lover bedre vilkår til Langelænder Pølser

Erhvervs- og Vækstminister Anette Vilhelmsen har lovet at undersøge, om det er muligt at ændre de mærkningsregler og rammebetingelser, der i dag spænder ben for pølsefabrikken.
Anette Vilhelmsen har været på Langeland for at gavne erhvervslivet på øen. Turen gik blandt andet forbi pølsefabrikken Langelænder Pølser. Det skriver TV2 Fyn.

Langelænder møder stærk konkurrence fra udlandet på områder som løn og kvalitet, og hvad angår kvalitet vil adm. direktør Kristian Kornerup Jensen rigtig gerne slå på, at Langelænder bruger det bedste kød fra grisen. Men ifølge de nuværende mærkningsregler er det ikke tilladt, skriver TV2 Fyn.

- Hvis ikke man må mærke med at man har et højkvalitetsprodukt, og at det indeholder kød - og kød af en god kvalitet, så virker det jo ganske vanskeligt. Nu skal jeg finde ud af, hvad der ligger i mærkningsordningerne, og hvad man kan gøre, for at mærke anderledes, lovede Annette Vilhelmsen under sit besøg.

Ministeren lovede desuden at tage et nærmere kig på de rammebetingelser, der ifølge Kristian Kornerup Jensen pt. koster virksomheden fem kroner ekstra per kilo kød i forhold til vores nabolande.
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.281