23948sdkhjf

Sushikæde satser på restaurant på fire hjul

Sushikæden Sticks’n’Sushi har købt en specialbygget, mobil sushirestaurant, som er "endnu et skridt i Sticks’n’Sushis satsning på markedet for catering og B2B-salg".

Det oplyser kæden i en pressemeddelelse, hvoraf det fremgår, at den mobile restaurant er designet til at kunne lave alt det, der også er på restauranternes sædvanlige menu.

- Hver en centimeter er derfor udnyttet, hvilket gør det muligt at køre samme professionelle drift, som de har i restauranterne, ligesom æstetikken også føres videre helt ned i de små detaljer med klinker på væggen og træinteriør, står der i pressemeddelelsen.

Sticks’n’Sushi har gennem de seneste år udvidet sin catering til private, og kæden ser den mobile restaurant som en naturlig forlængelse af forretningen - og som et grundlag for nye forretningsmuligheder, hvor kæden kan tilbyde en cateringoplevelse til events for både virksomheder og private.

- Den er professionelt indrettet og fungerer i princippet fuldstændig som et af vores restaurantkøkkener. Det giver os muligheden for at tilpasse menuen til hvert event, hvad end det er en 50-års fødselsdag eller en stor sommerfest hos en virksomhed. Samtidig har den det samme æstetiske udtryk og er en naturlig forlængelse af alt det, som vi har udviklet gennem næsten 30 år, siger Sticks’n’Sushi-direktør Andreas Karlsson.

Den mobile restaurant har ifølge sushikæden været igennem den ultimative test på sommerens festivaler, hvor der blev serveret maki, nigiri og sticks for tusindvis af gæster på blandt andet Heartland og Roskilde Festival.

STICKS 'N' SUSHI A/S
Regnskabsår 2021 2020 2019
Valuta mio. DKK mio. DKK mio. DKK
Nettoomsætning 311,420 268,736 273,191
Bruttofortjeneste 173,699 143,148 143,612
Resultat af primær drift -8,110 -13,791 -17,038
Resultat før skat -9,544 -12,466 -20,361
Årets resultat -7,446 -9,642 -15,526
Balancestatus 125,889 147,982 162,170
Egenkapital 3,431 10,877 20,519
Antal ansatte 396 344 407
Kilde: CVR

Se nøgletal for:
Læs mere om: sushi Restauranter
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.063