23948sdkhjf

Stille søndage for hvidevareforhandlere

Selv om en rundspørge viser, at kunderne har taget søndagsåbne supermarkeder og varehuse til sig, ser billedet ikke lige sådan ud for landets hvidevareforhandlere.
Selv om en rundspørge viser, at kunderne har taget søndagsåbne supermarkeder og varehuse til sig, ser billedet ikke lige sådan ud for landets hvidevareforhandlere, der melder om tomme varehuse på søndage. Det skriver Hvidvare-Nyt.

Butikschef i Expert og Punkt1 i Roskilde John Graversen udtaler, at man ikke ønsker at glip af den handel, der finder sted på søndagen, og at forbrugerne er ved at vænne sig til, at også forretninger med udvalgsvarer holder åbent om søndagen.

Michael Hansen, Skousen i Svendborg siger:

- Vi holder åbent om søndagen, fordi vore naboer, Punkt 1 og El-Plus, gør det. For man lurer jo lidt på hinanden - og El-giganten har jo også åbent. Men der er mange omkostninger forbundet med at holde åbent om søndagen, hvor udgifter/indtægter ikke altid går op. Skal man have flere kunder ind om søndagen, så skal der en massiv markedsføring til. Og alle ved jo, hvad det koster.

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078