23948sdkhjf

Gå vinteren sikkert i møde med fyringsolie

Annonce fra NEMfyringsolie.dk

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold.

Er du også træt af at fryse om vinteren? Der er mange måder at gå de kolde måneder i møde på. Det er vigtigt at være forberedt, især med det klima, vi har i Danmark.

En god idé er at sikre sig, at man har en stabil og pålidelig varmekilde. Fyringsolie er en ideel løsning for mange danskere.

Det er super vigtigt, at din fyringsolie er frostsikker og dermed ikke gør de kolde vintermåneder usikre på nogen måde. Det er helt essentielt, at den valgte fyringsolie er af god kvalitet.    

Hvor mange liter fyringsolie skal du så bruge?

Det er vigtigt at være godt forberedt på de kolde vintermåneder og temperaturer. Det er derfor vigtigt, at du har tilstrækkelig mængde fyringsolie derhjemme.

Du får her et par gode råd til at finde ud af, hvor meget fyringsolie du egentlig skal bruge for at komme sikkert og varmt gennem vinteren.

Der er flere forskellige faktorer, der afgør, hvor meget fyringsolie du skal bruge. Faktorer som boligens størrelse, boligens isoleringsevne og selvfølgelig temperaturen udenfor er afgørende for, hvor meget olie du skal købe og bruge.

Normalt plejer man at bruge et sted mellem 1.000 og 1.500 liter i løbet af en vinterperiode. Det kommer selvfølgelig an på husets størrelse og forskellige husstandes generelle forbrug. Det er dog altid en god idé at købe for meget end for lidt.

Det er samtidig også svært at købe ekstra olie i vintermånederne, da efterspørgslen altid er større i den periode. Derfor skal du huske at købe fyringsolie i god tid og gerne lidt flere liter, end du regner med at få brug for. 

Husk at kvalitetstjekke dit oliefyr

Det er meget vigtigt, at du kvalitetstjekker dit oliefyr regelmæssigt. Dit oliefyr er i gang rigtig mange timer om året, og især om vinteren kører fyret uden stop.

Det slider på oliefyret, og får du ikke tjekket det en gang imellem, risikerer du, at dit hjem ikke bliver varmet ordentligt op, og dermed får du ikke fuld valuta for din fyringsolie. Når oliefyret kvalitetstjekkes, skal der blandt andet ses på:

  • Luftindsugningen
  • Blæserhjulet
  • Oliedysen
  • Elkabler
  • Olieslanger 

Du kan med fordel lave en serviceaftale, hvor du er sikret i forhold til reparationer, kvalitet, varmesikkerhed, service og et optimeret energiforbrug.

Det er ikke længere lovpligtigt at få tjekket sit oliefyr hvert år, men det anbefales, at man alligevel mindst én gang i året får tjekket sit fyr.

I sidste ende kan du spare både penge og fyringsolie på at have et optimeret oliefyr til de kolde vintermåneder. 

Send til en kollega

0.015