23948sdkhjf

Din guide til køb af weekendtaske

Når vi skal udenbys, er vi ikke nødvendigvis ledsaget af den helt store taske til flere ugers brug. Til tider skal vi blot være væk i få dage, og det er lige netop her, at vi får brug for en mindre og funktionel taske.

I denne artikel bliver du klogere på hvilken type taske, der er oplagt til den korte rejse. 

Skindrygsækken
Trives du bedst på gåben? Eller er det blot en undskyldning for et manglende køretøj? Uanset er en skindrygsæk i god kvalitet oplagt for dig, der bevæger dig meget, når du er afsted. Rygsække i skind er en af de mest behagelige måder, du kan bære oppakning på. 

De kommer i et hav af farver, former og modeller, derfor kan du højst sandsynligt finde en rygsæk, der passer til lige netop dig.

Den lille kuffert 
Kufferter kan du også finde i mange forskellige størrelser, så de passer til dine behov. Den mindste model på hjul er i særdeleshed populær for mennesker, der flyver indenrigs. Denne lille kuffert bryder nemlig ikke reglerne om håndbagagens størrelse og vægt, derfor skal du ikke betale ekstra tillæg.

Hjulene på kufferten er desuden en smart løsning til dig, når du skal bevæge dig mod en gate i en lufthavn. Her kan du trække den bag dig, uden du skal føle fysisk besvær.

Lædertasken
Det er ikke altid, at de store tasker scorer højst på æstetikken. Måske du trives bedst i et elegant look, hvor en rygsæk bliver en smule malplaceret? Det er lige netop her, at tasker i læder kommer dig til undsætning. Med en weekendtaske i læder får du et elegant look, der bevarer en vis funktionalitet, da den bæres på skulderen.

Ofte kommer lædertasken i sorte eller brunlige nuancer, derfor kan det styles til størstedelen af din garderobe, uden du benytter dig af hele farvepaletten. 

I jagten på en ny og mindre rejsetaske gør du klogt i først og fremmest at vurdere, hvilke behov du har. De tre ovenstående tasker er fordelagtige på hver sin måde, og de findes i flere forskellige modeller og farver.

Køb weekendtaske online hos Freja Skind, efter du har undersøgt internettet for de mange modeller.

Send til en kollega

0.032