23948sdkhjf

Norske Infratek køber Plahn Systems

Det norske børsnoterede selskab, Infratek ASA, køber det danske sikkerhedsselskab, Plahn Systems, og konsoliderer dermed sin nordiske position inden for varesikring og sikkerhed i detailhandlen og industrimarkedet qua sit datterselskab, Infratek Sikkerhet AS.
Infratek ASA har indgået aftale om køb af 51 pct. af aktierne i det danske sikkerhedsselskab, Plahn Systems. Aftalen indeholder også en option på køb af resten af aktierne i Plahn Systems.

- Opkøbet er et strategisk vigtigt skridt for vores sikkerhedsvirksomhed, og Danmark er et stadigt vigtigere marked inden for områderne varesikring og sikkerhed i detailhandlen og industrimarkedet, siger koncernchef Bjørn Frogner.

Opkøbet er endnu et skridt i Infrateks nordiske strategi, der omfatter flere danske kunder gennem et eksisterende samarbejde med Plahn Systems.

- Plahn Systems er markedsleder inden for varesikring i Danmark og leverer også andre tjenester inden for sikkerhed til detailhandlen og industrimarkedet. Vi indledte et samarbejde med Plahn Systems allerede i fjor, og det har givet rigtig gode resultater, siger Lars Erik Finne (billedet), der er koncerndirektør for Infratek Sikkerhet.

Plahn Systems blev etableret i 2001 af Bjarne Plahn og Christian Larsen, der fortsætter som en del af Infratek-teamet i Danmark.

Virksomheden har 16 ansatte. Den estimerede omsætning for sidste år udgør ca. 30 millioner danske kroner. Virksomheden har hovedkontor i Frederiksværk.
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078