23948sdkhjf

Salmonella tre gange på en måned

Kødproducenten Hilton Foods har for tredje gang på under en måned fundet salmonella i sit kød.
Fødevarestyrelsen advarede den 27. januar og den 7. februar mod salmonella i hakket svine- og kalvekød fra Hilton Foods.

Denne gang, den 20. februar, drejer det sig om hakket svinekød, som er solgt landsdækkende i Kvickly, Superbrugsen, Dagli’ Brugsen og Fakta. Fremstillingsdatoen er 6. februar, og varen er mindst holdbar til 14. februar. Produktet hedder Slagterens Hakket Svinekød 8-12 procent fedt.

Fødevarestyrelsens fødevareberedskabschef, Kim Vandrup Sigsgaard, forklarer, at man ser med alvor på sagen, fordi det nu er tredje gang, at man finder salmonella i Hilton Foods' produkter.

Kilde: BT

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.089