Fætre klar med mere plantefars: - Nu er den endnu bedre
Det skriver Viborg Stifts Folkeblad .
- Vi har optimeret farsen siden januar. Vi har fået løftet niveauet af protein ved at tilføje flere frø. Derudover har vi også fået noget dansk kartoffel i produktet, og så er der også kommet to nye aminosyrer i. Så vi kommer helt sikkert ud med et produkt, som er bedre på alle måder, siger Peder Munk Antonsen til avisen.
Plantefarsen indeholder også broccoli, rødkål, løg, æbler og hvidløg.
Den første sending blev i januar udsolgt på fire dage, primært gennem Viking Plant Foods webshop og Dealhunter.dk. Dengang blev farsen lavet i Bruunshåb Forsamlingshus syd for Viborg, men nu er fætrene rykket lidt nordpå og har placeret produktionen hos Hjarbæk Kro.
Produktionen foregår ifølge Peder Munk Antonsen kun en gang imellem, fordi fætrene begge har fuldtidsarbejde - han er selv direktør for Dealhunter.dk, mens Jesper Antonsen er murermester.