Nu er det tid til at indstille din favorit til årets fødevarepriser
Igen i år kårer Landbrug & Fødevarer Danmarks dygtigste fagfolk fra madverdenen med Slagterprisen, Kantineprisen, Mejeriprisen og Frugt- og grøntprisen.
Landbrug & Fødevarer leder efter kandidater, der går den ekstra mil i forhold til måltidet, kunderne og i de gode fødevarers tjeneste.
Madprofessionelle, der sætter en ære i at udføre godt madhåndværk. Og som har et sortiment, der både udfordrer og er tilpasset målgruppen.
- Priserne er med til at sikre og hæve det høje niveau i fødevarebranchen. Hver pris har sin egen jury af højtspecialiserede fagfolk, og juryens kriterier og forventninger er høje. Det er nemlig ikke helt uden betydning at vinde prisen – det giver anerkendelse og respekt. Både blandt kunder og kollegaer i branchen. Og så kan det ses på bundlinjen, siger prisansvarlig for Slagterprisen og Mejeriprisen, chefkonsulent Vickie Enné Ryge.
Du kan finde kriterier, blive klogere på forløbet og vigtige datoer og indstille din favoritbutik på prisernes egne hjemmesider.
Der er deadline for indstilling af kandidater den 25. marts 2020.
Vinderne kåres til et stort awardshow på Fødevaredagen den 29. september på Hindsgavl Slot på Fyn.