Ilden-ejere afviser Flammen-kritik
Det skriver Fyens Stiftstidende med henvisning til en anden artikel i avisen, hvor Flammens ejere er gået til angreb på Ildens forretningsmetoder. Ifølge Ildens ejere har de videreudviklet konceptet.
- Vi har stadig brunch, som Flammen ikke kunne få til at køre. Og så bygger vi dobbelt så dyre restauranter. Vi bruger ikke Ikeas showroom, som Flammen gør. Og køber også dyrere kød af bedre kvalitet, siger den ene af Ildens to ejere, Brian Risby Knudsen, til Fyens Stiftstidende.
På avisens spørgsmål om, hvordan han kan vide, at Ildens kød er dyrere end Flammens, svarer han, at "det kan vi selv smage".
Brian Risby Knudsen bekræfter, at Ilden modsat Flammen ikke har nogen overenskomst med de ansatte. Men han nævner, at det fik Flammen også først, da konkurrenten var oppe på at have 13 restauranter. Ilden er netop nu ved at gøre klar til at åbne sin fjerde restaurant, der kommer til at ligge i Odense.