Irma inviterer København til byens største madfest
Lørdag den 2. marts og søndag den 3. marts vil Forum dufte af mad fra hele verden, når Irma for 5. år i træk inviterer til messen Mad & Glæde.
Over 10.000 gæster ventes at besøge messen, som i forhold til tidligere år byder på flere aktiviteter og workshops for de besøgende.
Det fortæller Coop i en pressemeddelelse.
Gæsterne kan bl.a.:
Prøve smagninger med verdens førende vinhuse
Bage med vildgær i det økologiske bageri
Børn kan lave sushi med Micki Cheng og Coop GO Cook.
Der er eksklusive smagninger af sjældne vine, champagne og kaviar.
Og så er der ikke mindst foredrag og debat med nogle af de bedste navne fra dansk gastronomi, bl.a. kan man møde: Adam Price, Jacob Mielcke, Dak Wichangoen (fra KiinKiin), Louisa Lorang og Emil Obel fra Den Store Bagedyst.
Endelig kan man møde mange af menneskene bag, de varer, man kender fra Irma og få masser af smagsprøver, når over 100 leverandører stiller deres stande op.
- Vi har oplevet en stadig større interesse for denne messe. Det viser, at københavnernes interesse for god kvalitet, gastronomi og historien bag varerne er voksende, siger direktør Søren Steffensen, Irma.
Billetten koster 125 kr. i forsalg og 150 kr. ved døren. Børn under 12 år har gratis adgang.