23948sdkhjf

Danskerne har fået smag for god chokolade

Den helt dyre håndlavede chokolade er dog stadig svær at få afsat.
Danskerne går i højere grad efter kvalitet, når de køber chokolade, og vi har i høj grad taget især den mørke chokolade til os, fortæller Lars Aarup, analysechef ved Coop, til JydskeVestkysten.

Men det er stadig svært at sælge den allerdyreste, håndlavede chokolade, tilføjer han.

- Hvis man deler chokoladen ind i tre hylder, har man den nederste med Rittersport og Marabou, den midterste er fyldt med 100 gram plader med overvejende mørk chokolade, der kommer i forskellige varianter: chili, lakrids, havsalt, og så den øverste hylde med håndlavet chokolade. Det er den midterste hylde, der er i vækst, forklarer Lars Aarup.

Af konkurrencehensyn vil han ikke afsløre, hvor meget chokolade kæden sælger i ugerne op til påske.
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.136