Hyldest af talent og økologi på Foodexpo
På to dage har knap 20.000 besøgende lagt vejen forbi messen.
Christian Wellendorf og Christian Nurup fra Kokke- & Tjenerskolen på Selandia løb med titlen som Danmarks Bedste Kokkeelever 2016.
Danmarks Bedste Tjenerelev hedder Niels Buch Gormsen og Maria Martha Mønster Nielsen fra Tekniskskole i Silkeborg.
Danmarks Bedste Caterelever hedder Maria Walander Hansen og Cecilie Walander Hansen fra Svendborg Erhvervsskole.
Pernille Pakaci fra Hotel- og Restaurantskolen i København er Danmarks Bedste Receptionistelev.
I ØKO-Hallen blev der også uddelt økologiske spisemærker i både Guld-, Sølv- og Bronze.
1566 spisesteder i Danmark certificeret med et økologisk spisemærke – den forskellige ædelmetal-farve indikerer om spisestedet har 30-60 procent, 60-90 procent eller 90-100 procent økologi på menuen.
Messen har nu været åben i to ud af tre dage, og allerede nu har knap 20.000 besøgende valgt at suge til sig af inspiration, handel og viden i Herning.
- Vi er på udstillernes og egne vegne utrolig glade for den store tilslutning, Foodexpo oplever fra de mange besøgende. Vi glæder os til endnu en åbningsdag i morgen, tirsdag, hvor aktivitetsprogrammet endnu en gang er fyldt med spændende indslag, siger Foodexpos projektleder, Carina Høgsted Kirkegaard.