Kødbyens madmarked er en realitet
Fra april vil 70 stande hver lørdag sælge råvarer og færdigretter i København.
Planen er, at markedet også skal holde åbent én søndag om måneden med skiftende temaer.
- Vi vil se, hvad københavnere med en kok i maven kan, når de får muligheden. Vi vil se hvad vores yndlingsrestauranter, cafeer og grønthandlere kan, når de kommer lidt ud af komfortzonen. Vi vil lokke oplandets gode bondemænd og koner til byen, og vi vil give alle københavnere, spæd, ung og gammel, et marked i øjenhøjde med deres behov. Vi er både glade og ydmyge over at få lov til at skabe en oplevelse, der kan komme til præge København positivt i årene fremover, siger Simon Bacon Aldinger Kullegaard til avisen.
Han står sammen med Christian Lundgaard Astorp og Jacob Uhd Jepsen bag det nye marked.
Originalartikel: http://m.aok.dk/#byliv/koedbyen-klar-med...