23948sdkhjf

Flere vil have middagen til højtiden leveret

Mange vil hellere hygge end lave mad til jul og nytår
Juleaftensdag har mange – ikke mindst husmødre – brugt mange timer i køkkenet.

Men ikke mindst i hovedstaden vælger nogle i stedet at få bragt maden udefra.

På opfordring har Preben Brink, der er ejer af Ravelinen på Christianshavn, de sidste to år stået for at kokkerere julemenuen for københavnere.

- Ligesom at folk bestiller mad ude fra til nytårsaften, er der også kommet en efterspørgsel efter en nemmere løsning til julemiddagen. Folks vaner omkring det at få leveret mad ude fra har generelt ændret sig", siger Preben.

Ideen er er også nået ud i dagligvarehandlen, hvor blandt andre SuperBrugsen - i år fra centralt hold - tilbyder sine kunder en nytårsmenu, der stort set er klar til servering.

Kokken Carsten Kyster har udarbejdet den fire retters menu, som kunderne skal bestille lige inden jul.
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094