23948sdkhjf

Dagligvarekæmpe tilbyder sparring til prisvindere fra anerkendt konkurrence

Næsten 100 håbefulde fødevareproducenter havde indsendt deres produkter, og 12 af dem var blevet udvalgt til finalen.

Nu er vinderne af Produktprisen 2024 kåret i et samarbejde mellem SuperBrugsen, Kvickly og kokkekonkurrencen Sol over Gudhjem.

Produkterne var inddelt i fire kategorier, og vinderlisten ser således ud, efter at et dommerpanel har smagt på de 12 finaleprodukter:


Innovation: True Gum med True Dates Sweet Peach-dadler.
Drikke: Mikkeller med Rasperry Rush, alkoholfrie øl
Konfekture: Frossenpind med isen Blodappelsin Bo
Mad: Mamas Daal med Mamas Saib Chutney


Publikumspris

Der var også en publikumspris, idet over 3.500 forbrugere havde afgivet deres stemme online. Med over 500 stemmer vandt Højsgaard Mikrovineri med virksomhedens hybenvin.

- Det har været en virkelig stor og inspirerende oplevelse at være en del af dette års dommerpanel, hvor vi har smagt mange produkter, der bevidner om en stor lyst til at udvikle nye og spændende produkter i Danmark - det glæder et fødevarehjerte som mit, konstaterer chefen for egne varemærker i Coop, Michael Rahbek,

Vinderne får nu mulighed for en sparringssession med både relevante fagfolk fra Coop og med et panel af eksperter inden for fødevareudvikling, udpeget af Sol over Gudhjem. 

Rådgivningen vil blive tilpasset den enkelte virksomheds behov og ønsker, og den kommer til at foregå i oktober på Coops servicekontor i Albertslund, oplyser koncernen.

Se nøgletal for:
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.689