Flere tons brød om dagen. Det er, hvad der kører gennem ovnen hos FoodRemade, der på nuværende tidspunkt lejer en ovn, men er i gang med at få bygget deres egen version, der er markant større end den nuværende. Og der er brug for en rigtig stor ovn, når målet er at gøre brød, der ikke længere kan sælges, til en god forretning.
For det, ovnene bliv...
Salling sender usælgeligt brød videre til Henriks unikke forretning
FoodRemade har gjort sig til specialister i at bearbejde brød, der ikke længere kan sælges, så det igen kan bruges i fødevareindustrien, og sælges i nye produkter
Henrik Ottesen foran den ovn, virksomheden på nuværende tidspunkt lejer, hvor man kan se på pladen, hvordan brødet ser ud efter en tur igennem ovnen. Martin Kjærgaard - Nordiske Medier
Vil du have det hele med?
Prøv 30 dage for 0 kr.
Ingen binding eller kortoplysninger påkrævet.
Prøv nu
Køb et abonnement
Udforsk vores abonnementer, og vælg den løsning, der matcher dine behov.
Vælg dit abonnement