23948sdkhjf

Fra slagter til sektionschef: Salling Group-ansat runder 45 år i koncernen

- Det var hårdt at stå med. Sådan foregår det slet ikke i dag. 

Ordene er Kaj Graversens - og de falder i forbindelse med den udvikling, han som slagter og senere sektionschef har oplevet gennem snart 45 års ansættelse i Salling Group - tidligere Dansk Supermarked. 

I Kaj Graversens første tid som slagtersvend i 1978 kom køer, grise og lam ind på selve butiksmatriklen, hvor slagterne selv skar kødet op. 

- Dengang lavede vi selv alting fra bunden. Vi rørte for eksempel selv reje- og hønsesalater, erindrer Kaj Graversen.

Større ansvar

I dag har han titel af sektionschef med ansvar for over 100 medarbejdere i både bagerafdeling, bistro og grønt- og slagterafdelingen i Bilka Herning. 

Undervejs har han været forbi adskillige Føtex-varehuse, men da Bilka i Herning åbnede i 2011, kom han med på holdet her - og siden har han været samme sted. 

- Det er sjovt at tænke tilbage på de 45 år, der er gået og tale med de unge i varehuset om det – de synes, det er sjovt at høre om, hvordan det var dengang. Der er ikke så mange af de gamle kolleger eller slagtere tilbage. 

- I dag er der meget mere fokus på færdigretter og mad-ud-af-huset. Det var kun i et meget begrænset omfang dengang. Tonen var jo også helt anderledes. Der er rigtig mange ting, der har forandret sig gennem årene, siger Kaj Graversen. 

Han kan 18. november officielt fejre sit 45 års-jubilæum i dagligvarekoncernen - og selvom han "i sit stille sind har besluttet sig for, hvornår han lægger Bilka-skjorten på hylden", er det ikke noget, der fylder i bevidstheden i dagligdagen. 

- Jeg har ikke lyst til at gå og tælle ned eller klippe af et målebånd, som man gør i militæret. Jeg giver den fuld gas, indtil den dag jeg stopper, siger Kaj Graversen. 

Se nøgletal for:
Læs mere om: dagligvarehandel
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.783