23948sdkhjf

Lidl udvider på Sjælland

Lidl har taget første spadestik til et nyt stort centrallager i Køge. Entreprenørfirmaet Ajcon er hovedentreprenør på det store byggeri, der er klar til brug i løbet af 2014.
Byggeriet af Lidl’s nye centrallager på Sjælland er i gang. Det nye lager bliver på godt 40.000 m2, og er klar til brug i løbet af 2014. Dagligvarekæden ser frem til mere plads og en lokal nerve på Sjælland.

Det er ikke nogen hemmelighed, at et centrallager på Sjælland længe har stået højt på Lidl’s ønskeliste, og nu er det snart en realitet. Også Ajcon, der er hovedentreprenør bag byggeriet, er begejstret for det nye og avancerede byggeprojekt.

- Der er tale om et levnedsmiddelbyggeri, som stiller høje tekniske krav, da byggeriet både skal indeholde frys-, køl- og tørvarelager. Derudover er det også vigtigt, at logistikken i huset er på plads for at optimere det daglige arbejde. I samarbejde med Lidls tekniske afdeling og rådgiver teamet har vi fundet den optimale løsning og kunnet tilgodese Lidl’s konkrete ønsker, siger Christian Wihrs, administrerende direktør hos Ajcon.

Lidl har for blot et par måneder siden afsluttet udvidelsen af kædens jyske centrallager i Kolding for at få mere plads til både kød-, køl- og frostvarer. Dagligvarekæden har igennem det seneste år udvidet sortimentet indenfor både køl og ferske kødvarer samt indført bake-off i butikkerne, hvorfor udvidelsen var en nødvendighed.

Lageret har en ideel placering i Skandinavisk Transport Center i Køge. Centeret er et af Sjællands største erhvervs – og transportområder og ligger godt placeret i forhold til blandt andet motorvejen. En beliggenhed der gør det nemt for Lidl at nå kædens mange butikker øst for Storebælt.
Læs mere om: Lidl
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.158