23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Danske Vemco Group hjælper svensk kommune med kundetællerdata

Skandinaviske kommuner har i stigende grad fået øjnene op for kundetællere og dataanalyse. Et fænomen, der allerede har hjulpet utallige - især danske - kommuner med at forstå besøgsadfærd i deres offentlige tilbud, institutioner, mm. Nu hopper svenskerne med bølgen og Haninge kommune, der ligger syd for Stockholm, er blandt de første.

Da IT-strateg og Objektleder i Haninge kommune Saad Elkoli først faldt over Vemco Group var det med et ønske om en løsning, der kunne forenkle daglige operationer, spare ressourcer og give en bedre forståelse af besøgsadfærd i sine lokaler. 

Vemco Group er førende indenfor kundetælling og dataanalyse og tilbyder sin egen-udviklede software til formålet. Softwaren hjælper allerede en lang række danske kommuner. Kommunerne har dertil fået installeret kundetællere i alt fra biblioteker, svømme- og sportshaller, kulturhuse, museer, mm., så de kan forstå brugen af disse, herunder hvor mange besøgende der kommer, hvor disse opholder sig, om events har betydning for besøgstallene, osv. 

Det var netop disse faktorer, der spillede en stor rolle for Haninge kommune. De ønskede en løsning, der gav dem de rigtige indsigter i brugen af deres lokaler, hvilket i deres tilfælde drejede sig om et bibliotek, en udendørs pool og en sportshal. Nu kan Saad og Haninge kommune træffe databaserede beslutninger vedrørende ressourcer, ombygninger, events og meget mere, hvilket medfører en lang række besparelser. 

Se den fulde case og lær alt om, hvordan en kommune som Haninge kan gøre gavn af en kundetællerløsning.

Vemco Group står altid klar med en skræddersyet løsning til netop dig og din kommune. Så tag kontakt i dag for en uforpligtende samtale med teamet. 

Vemco Group
Røde Banke 77
7000 Fredericia
Fredericia Kommune
Danmark
CVR nummer: DK32076211

Kontaktperson

Send til en kollega

0.047