Klargøring til certificering efter en anerkendt fødevaresikkerhedsstandard
Små og mellemstore fødevarevirksomheder inviteres til at deltage i et klargøringsforløb med henblik på at blive certificeret efter en anerkendt fødevaresikkerhedsstandard, som f.eks. BRC, IFS eller FSSC/ISO 22000.
Små og mellemstore fødevarevirksomheder inviteres til at deltage i forløbet med henblik på at blive certificeret efter en anerkendt fødevaresikkerhedsstandard, som f.eks. BRC, IFS eller FSSC/ISO 22000.
Deltagelse i forløbet koster kr. 2.000 og omfatter en kortlægning af mangler i virksomhedens HACCP-system i forhold til en valgt standard samt deltagelse i 2 fødevaresikkerhedsworkshops. På de 2 workshops bliver virksomheden klædt fagligt på til at forstå standarderne samt til at kunne gennemføre et certificeringsprojekt.
Forløbet opstartes primo august 2013 og gennemføres af QMS-Consult i samarbejde med ECOFood STM, en særlig indsats under Enterprise Europe Network, Future Food Innovation, Agro Business Park og Nord Danmarks EU-kontor.
Mere information er tilgængelig her