Stor global fødevarevirksomhed søger nye løsninger og teknologier
Fransk afdeling i én af verdens største fødevarevirksomhed med hovedsæde i USA søger ny type dadelpasta samt nye fødevareingredienser og fødevarerteknologier.
Den franske afdeling af én af verdens største fødevarevirksomheder med hovedsæde i USA søger:
- Ny type dadelpasta med mindre vandindhold og større monosakkarid sukkerindhold. Til produktion af tørre, rå, frugtbaserede fødevarer med bedre konserveringsegenskaber. Dadlerne skal være fri for tilsætningsstoffer.
- Nye fødevareingredienser eller -formuleringer, der forhindrer vækst af gær og mug i mindst ni måneder, helst 12 måneder, ved omgivende temperaturer. Vedrører frugtbaserede fødevarer.
- Nye fødevareingredienser eller -teknologier, der modulerer eller fjerner opfattelsen af sur smag, som skyldes organiske syrer i fødevarematrixer.
For mere information, kontakt:
Anders Skeem
Enterprise Europe Network
Tlf +45 40309637
E-mail as@agropark.dk