Fransk virksomhed søger partnere til Eurostars-projekt om glutenfri bagværk
En fransk producent af ingredienser til brød og kager søger partnere i Danmark til et projekt, der skal udvikle glutenfri løsninger til at optimere smag og konsistens i glutenfri bagværk.
Producenten vil til formålet søge medfinansiering under Eurostars-programmet, der er et internationalt forsknings- og udviklingsprogram, der primært er rettet mod forskningsintensitive små og mellemstore virksomheder i Europa.
Fra et teknologisk synspunkt vil projektet fokusere på:
-Den aromatiske pool, volumen, blødhed
-”Clean labelling”-emner for at reducere mængden af tilsætningsstoffer i glutenfri opskrifter
-Glutenfri substrater (mel) og andre ingredienser (surdej)
-Fremstillingsprocessen for glutenfri bagværk og industrielle formuleringer
Både virksomheder og videninstitutioner er velkomne.
For mere information og interessetilkendegivelse, kontakt
Anders Skeem
Agro Business Park
Enterprise Europe Network
Tlf +45 40309637
E-mail as@agropark.dk