Fransk R&D virksomhed søger FP7 projektpartner
Virksomheden har specialiseret sig i forskning og udvikling af smagsstoffer til bageribranchen.
Den franske virksomhed er ved at forberede et nyt projektforslag til det næste FP7 forskningsprogram for SMV’er i 2013. Projektet er at udvikle alternative løsninger til konservering af bageriprodukter/wienerbrød uden brug af alkohol. Virksomheden søger mindst 2 virksomheder som arbejder med fremstilling af bageri/wienerbrøds produkter. Virksomhederne skal fungerer som slutbrugere for projektet.
Projektet har to fokusområder:
- Fremstilling af sunde og naturlige fødevarer, uden konservering eller tilsætningsstoffer.
- Øge levetiden på brød og wienerprodukter af praktiske årsager
For at undgå mug, benytter virksomheder i øjeblikket pulveriserede alkoholiske opløsninger på overfladen af produkterne i pakkeprocessen. Af etiske og sundhedsmæssige hensyn er denne løsning er dog ikke holdbar i det lange løb. I den forbindelse, er målet for GAMARNACE projektet at udskifte alkoholen, som i øjeblikket anvendes som konservativ, med aktive råmaterialer (eddike, fermenter, ingredienser) eller en modificering af fremstillingsprocessen.
Er du interesseret eller har du brug for mere information kontakt:
Anders Skeem
International Project Consultant
Agro Business Park A/S, Denmark
Enterprise Europe Network
Mobile: +45 4030 9637
E-mail as@agropark.dk
www.agropark.dk
www.enterprise-europe.dk