Garanteret friskhed i køledisken
På European Seafood Exposition i Bruxelles d. 24.-26. April 2012 viser MULTIVAC en række maskiner, som imødekommer de krav, der stilles ved forædling og pakning af fisk og skaldyr
MULTIVAC viser R 175 CD dybtrækningsmaskine til produktion af Darfresh vakuum-skin-pakker. Maskinen er en effektiv begyndermodel, når man ønsker at gå fra manuel til automatisk pakning af små og mellemstore portioner. Takket være det banebrydende MULTIVAC hygiejnedesign sætter R 175 CD standarden for fødevaresikkerhed og forbrugerbeskyttelse.
MULTIVAC viser en innovativ udgave af maskinen, som giver de værdifulde fiskeprodukter maksimal holdbarhed. Der anvendes specielle skinfolier, som lægger sig tæt op ad produktet som en anden hud og som fuldfladesvejses sammen med underfolien. Form og struktur på de følsomme produkter opretholdes, og der sikres en førsteklasses præsentation i butikken.
Med T 300 traysealer viser MULTIVAC en begyndermodel, som muliggør automatisk pakning af fiskeprodukter i bakker. Funktionsprincipperne let forståelige og betjening af maskinen er enkel. På T 300 svejses ca. 20 pakker/min. Maskinen er energibesparende, bl.a. pga. de elektriske løftesystemer.
Kompakt og effektiv
En tilsvarende effektiv, men halvautomatisk MULTIVAC traysealer er T 250, som svejser 16-20 bakker/min. Bakkeskuffen måler 435 x 365 mm og kan inddeles efter ønske, så der kan pakkes såvel større som mindre portioner. Begge maskiner kan køre med forskellige plast-, karton- og alubakker samt et meget bredt udvalg af overfolier. Applikationsmulighederne omfatter pakker med atmosfærisk luft og vakuumpakker.
Skånsom pakning
MULTIVAC præsenterer C 450 dobbeltkammermaskine til producenter og lønpakkere, som søger en lønsom pakkeløsning til større fisk og forskellige volumener af fisk. Med 2 kamre og fire svejseskinner er C 450 meget effektiv: mens der evakueres og svejses i det ene kammer, kan der fyldes poser i det andet. Da de individuelle indstillinger kan lagres i maskinstyringen, kan der altid opnås pålidelige og reproducerbare resultater. Fisk og skaldyr pakkes særlig skånsomt pga. progressiv udluftning.