23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Flere desserter på hver palle

Nu er det jul igen, og vi skal have ris à la mande. Alt skal være som det plejer - men ikke nødvendigvis emballagen.

I år har Arla Foods valgt et nyt bæger udviklet af RPC Superfos til den populære juledessert ris à la mande. På hver palle er der dermed blevet plads til næsten dobbelt så mange bægre som før.

Fra 360 til 684 bægre pr. palle
Før var der en masse spildplads på hver palle med risalamande på grund af den form, som bægret havde. Nu med det nye design, kan der være betydeligt flere enheder på hver palle fordi, bægeret er palleoptimeret.
Packaging Manager hos Arla Foods Ida Jeppesen forklarer, at tiden var moden til at erstatte det fyldeanlæg, som blev brugt til ris à la mande; i den forbindelse kontaktede Arla Foods sin emballageleverandør RPC Superfos. Hun siger:
“RPC Superfos hjalp os med at udvikle den nye emballageløsning. Den fungerer rigtig godt på fyldeanlægget, og den nye, forbedrede form betyder, at vi kan udnytte al pladsen på hver en palle.”

Formen er kun begyndelsen
Optimeret palleudnyttelse medfører forbedringer gennem hele logistikkæden: Det betyder, at lagerpladsen kan udnyttes fuldt ud og transporten bliver mere effektiv, fordi bilerne kører med paller, der er fyldt til randen med bægre, frem for paller fyldt med luft.
I forbindelse med det nye bægerdesign er det tidligere afrivningslåg af aluminium blevet erstattet med et af PET af miljøhensyn. En anden ændring er, at det nye bæger er lidt højere og slankere end det tidligere.

På ønskesedlen
Arla Foods fremstiller ris à la mande i to størrelser, 150 gr portionsanretninger med kirsebærsauce i bunden og 450gr uden sauce. Det er det store bæger, som er blevet redesignet, og den nye form passer godt til det lille bæger. Begge størrelser står side om side i supermarkederne.
“Bægrene ser godt ud sammen, når det drejer sig om form og størrelse, men det grafiske design trænger til en opdatering. Derfor ønsker vi os In-Mould Labelling og et iøjnefaldende design til næste jul næste år, og vi vil gerne arbejde med RPC Superfos om dette,” siger Ida Jeppesen.

Billedtekst
Før var der en masse spildplads på hver palle med ris à la mande på grund af den form, som bægret havde. Nu med det nye design fra RPC Superfos kan der være næsten dobbelt så mange enheder på hver palle.

Berry Superfos
Spotorno Allé 8
2630 Taastrup
Høje-Taastrup Kommune
Danmark
CVR nummer: DK43239511

Send til en kollega

0.047