23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Emballagen gør en forskel

Scandic Food introducerer frugtgrød i plastemballage i Tyskland. Holdbarheden er lang, produktet tager sig godt ud på hylderne, og emballagen er let og nem at fylde.

Frugtgrød fra Scandic Food i varianterne jordbær, æble og kirsebær er nu at finde på hylderne i de tyske supermarkeder i plastemballage fra Superfos. Det er en ny løsning for Scandic Food, der sælger kvalitetsfødevarer under mærket Svansø fortrinsvis på glas. Men nu er turen kommet til at prøve et andet materiale:

”Vi ville bidrage med noget nyt på det tyske marked, og SuperLock var måden at gøre det på. De fleste af vores konkurrenter anvender stadig glas, så det gav mening for os at vælge plastik på grund af det anderledes look og den følelse, det giver at vælge plastik,” forklarer produktchef Claus Andersen hos Scandic Food.

Dannebrog på låget
SuperLock har barrierebeskyttelse på samtlige flader og membranforsegling, og det giver en lang holdbarhed. Scandic Food værdsætter, at alle flader af SuperLock kan benyttes til branding og dekoration, f.eks. til at signalere, at der er tale om et dansk kvalitetsprodukt ved at sætte Dannebrog på låget.

”Det er en stor fordel, at SuperLock har glasmaterialets gode kvaliteter, og vi kan anvende en hvilken som helst del af plastikbøtten til at brande vores Svansø mærke. Emballagen giver os mulighed for at sende et signal om den høje kvalitet, som vores produkter har. Det er godt, at de fine smagsoplevelser kan afspejles i den,” siger Claus Andersen.

Nem at fylde
For at sikre ukompliceret fyldning af den nye emballagetype har Scandic Food leaset fyldeudstyr af Superfos. En fylde- og forseglingsmaskine udviklet af Grundwald gør det nemt at fylde frugtgrøden, forsegle og sætte låg på SuperLock. Den tåler varm fyldning ved 85-95 grader. Frugtgrøden er netop lanceret i SuperLock på det tyske marked, og Scandic Food planlægger efterfølgende lancering på det skandinaviske marked.

Billedtekst
"Emballagen giver os mulighed for at sende et signal om den høje kvalitet, som vores produkter har. Det er godt, at de fine smagsoplevelser kan afspejles i den,” siger Claus Andersen.

Berry Superfos
Spotorno Allé 8
2630 Taastrup
Høje-Taastrup Kommune
Danmark
CVR nummer: DK43239511

Send til en kollega

0.047