23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Dansk Procesventilation har etableret centralt rengøringssystem i murerafdelingen på EUC Vest

Dansk Procesventilation har leveret et centralt rengøringssystem bestående af et fast stål-rørsystem afsluttet med kraftige, fjederbelastede klapventiler, hvortil rengøringsudstyr kan tilsluttes.

Reference-virksomhed:
EUC Vest, Esbjerg

Opgave:
Som led i den løbende forbedring af arbejdsmiljøet på EUC Vest ønskedes en reduktion af støvemissionen i murerafdelingen. Et af tiltagene var etablering af et centralt rengøringssystem, som effektivt kunne fjerne støv fra gulvet.

Løsning:
Dansk Procesventilation har leveret et centralt rengøringssystem bestående af et fast stål-rørsystem afsluttet med kraftige, fjederbelastede klapventiler, hvortil rengøringsudstyr kan tilsluttes. Der er i alt monteret 17 stk. klapventiler jævnt fordelt i de to murerhaller.

Rørsystemet er som det første i Danmark bygget med Dustcontrols nye, slidstærke EPDM-gummi-fittings, som minimerer slitagen og dermed servicebehovet. Rørsystemet er ført til forudskiller F11000, hvor alt det grove materiale udskilles og opsamles i en lille container. Filteret S21000 sikrer, at det eksterne emissionskrav overholdes og beskytter rengøringssystemets turbopumpe TRP43. Opsamling under filteret sker i plastsæk. El-tavlen med indbygget PLC styrer alle systemets funktioner, bl.a. pneumatisk filterrensefunktion. Rengøringssystemet er dimensioneret for tre samtidige brugere med Ø50 mm rengøringsudstyr.

Udstyr:
• 1 stk. TPR-43 turbopumpe 18,5 kW.
• 1 stk. S21000 filter med pneumatisk rensefunktion.
• 1 stk. F11000 forudskiller.
• 1 stk. el-tavle med Siemens PLC.
• 17 stk. kraftige klapventiler.
• 4 sæt rengøringsudstyr.

Se flere referencer på vores hjemmeside.

Dansk Procesventilation ApS
Vangeleddet 65
2670 Greve
2670 Greve
Greve Kommune
Danmark
CVR nummer: DK31588685

Send til en kollega

0.031