23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Apps on TV - create, share, enjoy!

Norsk virksomhed søger dansk partner til projekt om udvikling af TV med integrerede apps. Den norske virksomhed leverer koncept og software, og den danske partner skal levere hardware.

Virksomheden har skabt en løsning, der vil ændre den måde, man hidtil har brugt fjernsyn på. Med et klik på en enkelt knap på fjernbetjeningen kan brugeren få sin profil med personlige apps indlæst, og vedkommendes favorit apps vises direkte på fjernsynet. Profilerne kan enten være personlige (såsom John's profil, med John's yndlingsprogrammer) eller kategoriske (såsom News eller Sport, med mange apps af den samme overordnede type).

Løsningen vil give brugeren en ny TV-oplevelse, idet man samtidig med at se programmer i fjernsynet bliver opdateret med nyt fra kilder på internet som Twitter, Facebook, aktiekurser, nyheder, og så videre.

Virksomheden har udviklet konceptet i tæt samarbejde med universitet i Trondheim i løbet af de sidste 4 år, og er nu på udkig efter en partner, der kan påtage sig at levere hardware. Virksomhed er primært på udkig efter leverandører, der understøtter Adobe Air eller Adobe Flash Player 10.

Virksomheden planlægger at introducere det patenterede tv med integrerede apps i 2011.

Er du interesseret eller har du brug for mere information kontakt:

Karen Rubæk Holm
Enterprise Europe Network
9931 1512

Du kan se mange flere forretningsmuligheder og partnersøgninger fra Enterprise Europe Network her


Enterprise Europe Network
NordDanmarks EU-Kontor
Niels Jernes Vej 10
9220 Aalborg Ø
Aalborg Kommune
Danmark
CVR nummer: DK36274433

Send til en kollega

0.031