23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Kontaktbørs på Nordeuropas største underleverandørmesse Elmia Subcontractor

Elmia Subcontractor danner for 6. år i træk rammen om en større kontaktbørs. Arrangementet i Jönköping er altid meget vellykket og ligesom de foregående år forventes ca. 200 deltagende virksomheder fra 20 lande i dagene 10.-11. november 2010.

Elmia Subcontractor er Nordeuropas største underleverandørmesse til ingeniør industrien. Deltagelse i kontaktbørsen Subcontractor Connect er en nem og effektiv måde at skabe nye kontakter på og et glimrende supplement til det at være udstiller eller besøgende på messen.

Konceptet er ganske enkelt og meget effektivt: Din virksomhed udfylder en kort profil med beskrivelse af virksomheden samt ønsker og tilbud om samarbejde. Derefter kan du ønske møder med de øvrige deltagende virksomheder, ligesom de kan ønske møder med din virksomhed. Inden kontaktbørsen får du tilsendt et individuelt mødeprogram så du kan se, hvem du skal mødes med, hvor og på hvilket tidspunkt.

Kontaktbørsen på Elmia Subcontractor foregår på to af messens dage, 10. og 11. november. Det er ved tilmelding muligt selv at definere hvornår man vil stå til rådighed for møder de to dage. Møderne foregår i det særlige kontaktbørsområde i Hal B (kan ikke foregå på udstillerstande).

Kontaktbørsen på Elmia Subcontractor arrangeres af Enterprise Europe Network i samarbejde med Elmia.

Det koster kun 125 euro for én person og 150 euro for to eller flere personer at deltage.

Er din virksomhed interesseret i at deltage så kontakt EU Center, Thomas C. Andersen på tca@eu-center.dk eller på tlf. 96 26 11 33. Vi hjælper gerne med udformning af din virksomhedsprofil og andet praktisk ifm. deltagelse på kontaktbørsen.

Læs mere om messen på: Elmia Subcontractor
Tilmeld dig kontaktbørsen Subcontractor Connect her.

Enterprise Europe Network
NordDanmarks EU-Kontor
Niels Jernes Vej 10
9220 Aalborg Ø
Aalborg Kommune
Danmark
CVR nummer: DK36274433

Send til en kollega

0.031