23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Matchmaking på Agromek 2009

På Agromek 2009 kan du benytte dig af matchmaking arrangementet AgroMatch og derigennem møde nye, potentielle samarbejdspartnere fra ind- og udland.

Deltager du allerede på Agromek som udstiller, er deltagelse i matchmaking arrangementet GRATIS!

Ellers er prisen for deltagelse kun € 150.

Hvad er AgroMatch?
AgroMatch er et såkaldt matchmaking arrangement eller ”speed dating” arrangement for virksomheder arrangeret af Enterprise Europe Network Danmark. På baggrund af profiler mødes virksomheder med henblik på at diskutere potentielle former for samarbejde eller udveksle synspunkter. Du har således mulighed for at bruge AgroMatch og den tilhørende deltagerdatabase til aktivt at opsøge udstillere eller besøgende og herigennem opstille en effektiv og overskuelig mødeplan. I løbet af arrangementets to dage er det muligt at afholde op til 30 møder. Omfanget af møder er dog helt op til den enkelte.

Møderne er booket forud for arrangementet, og et mødeprogram vil blive sendt til alle deltagere ca. en uge før. Det er således muligt at disponere tid og evt. behov for forberedelse. Vær dog opmærksom på, at da det er muligt at ønske møder helt op til afholdelsen af AgroMatch, vil hver deltager få udleveret et opdateret mødeprogram den dag, AgroMatch starter.

Hvem kan deltage?
Målgruppen for matchmaking arrangementet er virksomheder, organisationer og myndigheder, der arbejder med eller har interesse inden for ”Husdyrbrug og husdyrgødning” og ”Energiudvinding”. Se den vedhæftede flyer for uddybning.

Hvor og hvornår?
AgroMatch finder sted onsdag den 25. og torsdag den 26. november i forbindelse med Agromek.

Arrangementet har sit centrum på Enterprise Europe Networks stand i hal M, stand nr. 9670, hvor de nødvendige faciliteter er stillet til rådighed.

Udstillere
Som udstiller har du også mulighed for at afholde dine møder på din stand, hvorved du ikke behøver forlade din egen stand og samtidig har mulighed for at vise dine produkter eller services frem. Du kan også vælge blot at lade interesserede deltagere fra AgroMatch komme til dig og dermed se AgroMatch og de møder, som evt. måtte opstå heraf, som et ”add on” i forhold til din almindelige messedeltagelse. Valget er dit – men stadig GRATIS.

Besøgende
Som deltager i AgroMatch har du mulighed for nemt og billigt at mødes med flere virksomheder fra både ind- og udland på kort tid. Det er en hurtig vej til nye kontakter og kan dermed være et værdifuldt supplement til din ”normale messedeltagelse”. Prisen for deltagelse i AgroMatch er € 150, som betales ved tilmelding.

Du kan finde yderligere information om AgroMatch og tilmelde dig her eller via www.agromek.dk.

Enterprise Europe Network
NordDanmarks EU-Kontor
Niels Jernes Vej 10
9220 Aalborg Ø
Aalborg Kommune
Danmark
CVR nummer: DK36274433

Send til en kollega

0.048